16 września 2024 roku w Mińsku Mazowieckim miało miejsce wyjątkowe wydarzenie – otwarcie biura poselskiego Marka Sawickiego, Marszałka Seniora Sejmu X kadencji. Biuro stało się kluczowym punktem spotkań dla mieszkańców, którzy mają szansę bezpośrednio rozmawiać z posłem.

Biuro znajduje się w Galerii Aminis, przy ul. Konstytucji 3-go Maja, lokal U12A. Regularne dyżury posła Marka Sawickiego będą odbywać się w każdy pierwszy poniedziałek miesiąca od godziny 11:00. W tym czasie każdy mieszkaniec będzie miał możliwość przedstawienia swoich spraw i problemów, mając pewność, że zostaną wysłuchane.

– To miejsce będzie służyło mieszkańcom jako przestrzeń do rozmów, wymiany poglądów i wsparcia w sprawach lokalnych oraz krajowych – podkreśla Marek Sawicki.

Dialog z mieszkańcami to fundament skutecznej polityki! Marek Sawicki nie tylko zaprasza na spotkania, ale także zachęca do dzielenia się swoimi opiniami.

– Wasza obecność dodaje mi motywacji do dalszej pracy. Serdecznie zapraszam do odwiedzania biura. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, pytania i problemy – zapewnia Marek Sawicki.

To szansa, by współtworzyć lepszą przyszłość dla regionu i kraju.

Serdecznie zachęcamy do skorzystania z tej wyjątkowej możliwości! Odwiedź biuro posła Marka Sawickiego w Mińsku Mazowieckim, ul. Konstytucji 3-go Maja 8, lokal U12A, Galeria Aminis. Zrób pierwszy krok ku lepszemu dialogowi i przedstaw swoje sprawy – poseł czeka na Twoje sugestie i pytania!